The Greatest Guide To در رژیم کتو چی بخوریم
The Greatest Guide To در رژیم کتو چی بخوریم
Blog Article
هنگامی که احساس بهتری داشتید، میتوانید به روال عادی ورزش خود بازگردید.
نه توصیه نمیشه چون قند کامل حذف و شما یا این شرایط سردردتون تشدید میشه
رژیم غذایی کتوژنیک هم ممکن است عوارض و مشکلات زیر را در افراد ایجاد کند. البته رژیم کتوژنیک برای بیشتر افراد سالم، بیخطر است اما تا زمانی که بدن به رژیم غذایی جدید عادت میکند، ممکن است عوارض اولیه داشته باشد.
مصرف سبزیجات و میوههای بیشتر میتواند نشانگرهای التهابی را در بدن کاهش دهد و کاهش التهاب، کلیدی برای کاهش خطر بیماری است.
احتمال نوسان وزن همیشه هست، اما افزایش وزن به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله اینکه بدن چگونه کربوهیدرات را متابولیزه میکند، رژیم غذایی، ورزش و موارد دیگر.
در حال حاضر، این رژیم بهعنوان یک درمان جدید برای سرطان در حال بررسی است، زیرا ممکن است به کندکردن رشد تومورها کمک کند.
آووکادو: آووکادو کامل یا گوآکامولهی تازه (سس تهیهشده از آووکادو)
برخی ممکن است اثرات حداقلی را تجربه کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است متوجه شوند که قند خونشان بعد از اولین وعده غذایی با کربوهیدرات متوسط کاهش یافته است.»
با این تفاسیر برای بعد از رژیم کتو باید زیر نظر مشاور یا متخصص تغذیه از یک برنامه غذایی جدید پیروی کنید که به آرامی غذای شما را به حالت رژیم غذایی متعادل برساند.
پنیر: پنیرهای فرآورینشده مانند چدار، پنیر بز یا موزارلا
با توقف رژیم کتوژنیک، نفخ ممکن است اتفاق بیفتد، اما موقتی است. شایعترین مسألهای که مردم با آن سروکار دارند، نفخ و مشکلات رودهای است که به دلیل معرفی مجدد غذاهای فیبری صورت میگیرد؛ با وجودیکه غذاهایی مانند لوبیا و نان کامل، برای شما مفید هستند، بدن شما ممکن است مدتی زمان لازم داشته باشد تا دوباره به هضم آنها عادت کند.
از آنجا که پیشنهاد یکسانی برای همه وجود ندارد، سعی کنید به میزان کربوهیدراتی چیت دی در رژیم کتوژنیک برگردید که به شما امکان میدهد طیف وسیعتری از غذاها را بخورید تا احساس محدودیت نداشته باشید، اما بتوانید وزن خود را حفظ کنید.
مهمترین مسأله برای ترک رژیم کتوژنیک، تثبیت وزن است! رژیم کتو، یک رژیم غذایی کم کالری است که گاهی اوقات در مدت زمان کوتاه، منجر به کاهش وزن میشود.
باید بگوییم بعد از پایان هرنوع رژیمی (به ویژه رژیمهای خاصی مانند کتوژنیک) در بیشتر مواقع امکان بازگشت وزن وجود دارد.